Het online spreekuur – Chat met gynaecoloog Vera

Heb je een persoonlijke vraag en kun je het antwoord niet vinden tussen de veelgestelde vragen op de stel een vraag pagina? Dan kun je op bepaalde tijdstippen een vraag stellen aan gynaecoloog Vera in een chat. Tijdens deze chat kun je alles vragen wat je maar wil weten over je eigen situatie. Als het erg druk is tijdens het online uur, dan kan het even duren voordat Vera reageert.

Stel je vraag aan Gynaecologen Vera en Els
Dr. Vera Haitsma
Els

Vul het ‘stel een vraag formulier’ in en Gynaecoloog Vera of Gynaecoloog Els zullen naast de werkzaamheden in het ziekenhuis je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Heb je last van hevig bloedverlies, wil je weten of de NovaSure behandeling wel iets voor jou is of durf je niet naar de dokter? Onze gynaecologen beantwoorden graag je vraag. Het handig om te weten hoe oud je bent en of je al eens met je probleem bij de dokter bent geweest. Zo kunnen zij je een persoonlijk advies geven.

Ga naar veelgestelde vragen

Dr. Vera Haitsma

Gyneacoloog
Handig: stel online een vraag aan de gynaecoloog. Dr. Vera Haitsma houdt geregeld spreekuur op hevigbloedverlies.nl. Tijdens dit online spreekuur is zij arts direct beschikbaar voor het beantwoorden van vragen via chat. Op deze manier krijg je gelijk persoonlijk, maar toch anoniem antwoord. Heb je een vraag die je online wilt stellen? Vul dan het contactformulier in.

Dr. Vera Haitsma

Hoe werkt het online spreekuur?

Het online spreekuur werkt doormiddel van een chat (zie afbeelding). Tijdens de tijden van het spreekuur verschijnt er een chatvenster rechtsonder op de website. Wanneer u op dit venster klikt, kunt u uw vraag stellen. Gynaecoloog Vera zal vervolgens je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Is het nog steeds niet duidelijk of heb je nog meer vragen? Deze kun je allemaal stellen in de chat. Vergeet niet de tijden van het online spreekuur in je agenda te zetten. Wil je een dag van te voren een herinneringsmailtje ontvangen? Meldt je dan via de agenda aan.

Dr. Vera Haitsma

Agenda