Nooit meer ongesteld

Nooit meer ongesteld, kan dat?

Veel vrouwen hebben last van hevige menstruatie. Vrouwen hebben daarom vaak de wens om nooit meer ongesteld te worden. Nooit meer ongesteld worden is mogelijk door gebruik van de pil, het spiraaltje of de NovaSure-behandeling-procedure. Wanneer men de pil blijft door slikken zonder maandelijkse tussenstops, bestaat er wel kans op doorbraakbloedingen. Ook als je een Mirena spiraaltje hebt bestaat er de kans dat je af en toe nog een beetje ongesteld wordt. Met een koperspiraaltje blijf je je menstruatie behouden. Met de NovaSure-behandeling is de kans om nooit meer ongesteld te worden aanzienlijk hoger. Echter is deze behandeling alleen geschikt als je geen kinderwens meer hebt. 

Nooit meer ongesteld met NovaSure, veilig en snel!

Met de NovaSure-methode is de kans om nooit meer ongesteld te worden aanzienlijk groter. De behandeling kan op elk moment in de menstruatiecyclus plaatsvinden. De poliklinische ingreep is eenvoudig, veilig én snel. Het duurt gemiddeld 90 seconden en niet langer dan 2 minuten. De NovaSure-behandeling gebeurt onder plaatselijke of algehele verdoving. Het herstel is snel. Dagelijkse werkzaamheden kunnen de volgdene dag alweer worden hervat.

Hoog slagingspercentage, 75 procent van de behandelde vrouwen is nooit meer ongesteld

Na de NovaSure-behandeling neemt het menstruele bloedverlies direct aanzienlijk af. Uit onderzoek is gebleken dat 75% van de behandelde vrouwen nooit meer ongesteld wordt. Bij 22% van de vrouwen blijft een lichte tot matige menstruatie over. NovaSure kent dan ook een hoog slagingspercentage: 92% van de vrouwen is tevreden tot zeer tevreden, 95% raadt deze behandeling aan anderen aan.

Gerelateerde pagina's: