Aanmelden events

Hieronder vind je een overzicht van alle ziekenhuisevents die worden georganiseerd in het kader van hevig menstrueel bloedverlies. Geïnteresseerd? Meld je dan aan via de button achter een event.

Locatie Tijdstip Onderwerp Arts Meld je aan

Het is mogelijk dat je bij het aanmelden van events wordt doorgestuurd naar de website van het ziekenhuis zelf. Daar kun je in dat geval aanmelden.

Expo Haarlemmermeer
19 t/m 25 mei 2022
Bloedserieus op de Libelle Zomerweek 2022 Ga je naar de Libelle Zomerweek? Kom dan ook naar de stand van Bloedserieus. Dat is dé plek om informatie in te winnen over hevig menstrueel bloedverlies (HMB). Onze vrouwenzorgexperts staan voor je klaar om je te informeren over mogelijke oorzaken én over de behandelopties die er zijn. In de Bloedserieus-stand (1A080) kun je ervaringen uitwisselen en je persoonlijke menstruatieverhaal delen. Meer informatie
Online
Hele maand november
24/7
Email je vraag aan de gynaecoloog – Spaarne Gasthuis Paula Pernet, gynaecoloog in het Spaarne Gasthuis, en haar collega-gynaecologen hebben de hele maand november vragen over HMB beantwoord. De vragen + antwoorden kun je terugvinden op de website via de button. Meer informatie
Online
di 9 nov. 2021
Gratis Bloedserieus-webinar over hevige menstruaties Huisarts Bas Bakx en gynaecologe Femke Wilms vertelden in 1.5u tijd alles over hevig menstrueel bloedverlies. Wat is het precies? Waar wordt het door veroorzaakt?En, het belangrijkste, wat kun je er aan doen? Ook was er gelegenheid om anoniem vragen te stellen. Webinar terugkijken

Bloedserieus op de Libelle Zomerweek 2022

Locatie Expo Haarlemmermeer
Tijdstip 19 t/m 25 mei 2022 |
Arts Ga je naar de Libelle Zomerweek? Kom dan ook naar de stand van Bloedserieus. Dat is dé plek om informatie in te winnen over hevig menstrueel bloedverlies (HMB). Onze vrouwenzorgexperts staan voor je klaar om je te informeren over mogelijke oorzaken én over de behandelopties die er zijn. In de Bloedserieus-stand (1A080) kun je ervaringen uitwisselen en je persoonlijke menstruatieverhaal delen.
Meld je aan
Meer informatie

Email je vraag aan de gynaecoloog – Spaarne Gasthuis

Locatie Online
Tijdstip Hele maand november | 24/7
Arts Paula Pernet, gynaecoloog in het Spaarne Gasthuis, en haar collega-gynaecologen hebben de hele maand november vragen over HMB beantwoord. De vragen + antwoorden kun je terugvinden op de website via de button.
Meld je aan
Meer informatie

Gratis Bloedserieus-webinar over hevige menstruaties

Locatie Online
Tijdstip di 9 nov. 2021 |
Arts Huisarts Bas Bakx en gynaecologe Femke Wilms vertelden in 1.5u tijd alles over hevig menstrueel bloedverlies. Wat is het precies? Waar wordt het door veroorzaakt?En, het belangrijkste, wat kun je er aan doen? Ook was er gelegenheid om anoniem vragen te stellen.
Meld je aan
Webinar terugkijken