Aanmelden events

Hieronder vind je een overzicht van alle ziekenhuisevents die worden georganiseerd in het kader van hevig menstrueel bloedverlies. Geïnteresseerd? Meld je dan aan via de button achter een event.

Locatie Tijdstip Onderwerp Arts Meld je aan

Het is mogelijk dat je bij het aanmelden van events wordt doorgestuurd naar de website van het ziekenhuis zelf. Daar kun je in dat geval aanmelden.

Online
Hele maand november
24/7
Email je vraag aan de gynaecoloog – Spaarne Gasthuis Paula Pernet, gynaecoloog in het Spaarne Gasthuis, en haar collega-gynaecologen beantwoorden de hele maand november vragen over HMB. Mail de vraag naar communicatie@spaarnegasthuis.nl. Het antwoord is binnen 48 uur te vinden op de website (zie button "Meer informatie"). Vragenstellers blijven anoniem. Meer informatie
Online
ma 1 nov. 2021
20.00-21.00u
Gratis webinar Overgang & bloedverlies door Ellesie De overgang kan gepaard gaan met hevig bloedverlies. Zelfs in de jaren na de overgang kunnen vrouwen hier last van blijven houden. Hoe ga je hiermee om en hoe kun je klachten verminderen? Georganiseerd door vrouwenkliniek Ellesie. Meer info en aanmelden kan via info@ellesie.nl.
Online
di 9 nov. 2021
19:30 - 21:00u
Gratis Bloedserieus-webinar over hevige menstruaties Huisarts Bas Bakx en gynaecologe Femke Wilms vertellen in 1.5u tijd alles over hevig menstrueel bloedverlies. Wat is het precies? Waar wordt het door veroorzaakt?En, het belangrijkste, wat kun je er aan doen? Ook is er gelegenheid om anoniem vragen te stellen. Aanmelden
Online
ma 15 nov. 2021
19.30-20.30u
Gratis Tjongertalk – Als hevige menstruaties je leven belemmeren Huisarts Anita Zandstra en gynaecoloog Gerco Jansen, van het Ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen, vertellen je in een online bijeenkomst over de symptomen en oorzaken, maar vooral wat de oplossingen kunnen zijn. Aanmelden

Email je vraag aan de gynaecoloog – Spaarne Gasthuis

Locatie Online
Tijdstip Hele maand november | 24/7
Arts Paula Pernet, gynaecoloog in het Spaarne Gasthuis, en haar collega-gynaecologen beantwoorden de hele maand november vragen over HMB. Mail de vraag naar communicatie@spaarnegasthuis.nl. Het antwoord is binnen 48 uur te vinden op de website (zie button "Meer informatie"). Vragenstellers blijven anoniem.
Meld je aan
Meer informatie

Gratis webinar Overgang & bloedverlies door Ellesie

Locatie Online
Tijdstip ma 1 nov. 2021 | 20.00-21.00u
Arts De overgang kan gepaard gaan met hevig bloedverlies. Zelfs in de jaren na de overgang kunnen vrouwen hier last van blijven houden. Hoe ga je hiermee om en hoe kun je klachten verminderen? Georganiseerd door vrouwenkliniek Ellesie. Meer info en aanmelden kan via info@ellesie.nl.

Gratis Bloedserieus-webinar over hevige menstruaties

Locatie Online
Tijdstip di 9 nov. 2021 | 19:30 - 21:00u
Arts Huisarts Bas Bakx en gynaecologe Femke Wilms vertellen in 1.5u tijd alles over hevig menstrueel bloedverlies. Wat is het precies? Waar wordt het door veroorzaakt?En, het belangrijkste, wat kun je er aan doen? Ook is er gelegenheid om anoniem vragen te stellen.
Meld je aan
Aanmelden

Gratis Tjongertalk – Als hevige menstruaties je leven belemmeren

Locatie Online
Tijdstip ma 15 nov. 2021 | 19.30-20.30u
Arts Huisarts Anita Zandstra en gynaecoloog Gerco Jansen, van het Ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen, vertellen je in een online bijeenkomst over de symptomen en oorzaken, maar vooral wat de oplossingen kunnen zijn.
Meld je aan
Aanmelden