Aanmelden events

Hieronder vind je een overzicht van alle ziekenhuisevents die worden georganiseerd in het kader van hevig menstrueel bloedverlies. Geïnteresseerd? Meld je dan aan via de button achter een event.

Locatie Tijdstip Onderwerp Arts Meld je nu aan

Het is mogelijk dat je bij het aanmelden van events wordt doorgestuurd naar de website van het ziekenhuis zelf. Daar kun je in dat geval aanmelden.

Online Hele maand november 24/7 Email je vraag aan de gynaecoloog – Spaarne Gasthuis Patiënten kunnen per e-mail vragen stellen aan gynaecoloog Paula Pernet. Deze worden anoniem beantwoord op de website. Klik op de button bij dit event om meer te weten te komen, om een vraag te stellen of later alle vragen terug te lezen. Stel je vraag
Cereslaan 2-M, 5384 VT ma 14 nov. '22 19:00 - 21:00u Karmenta Op 14 november organiseerde Karmenta in Gezondheidscentrum Ceres in Heesch een informatieavond specifiek voor Poolse vrouwen over gynaecologische zorg.
Online 15 nov. '22 19:30-20:00u Isala Ziekenhuis Op dinsdag 15 november 2022 gaat het Isala Ziekenhuis een online vragen (half) uurtje houden over de Bloedserieus campagne en natuurlijk waar deze campagne om draait: hevig menstrueel bloedverlies. Dit zal plaatsvinden op Facebook onder leiding van gynaecoloog Jeroen Dijkstra. Meer informatie volgt. Ga naar Isala's Facebook
Online ma 21 nov. '22 20:00-21:00u Gratis webinar ‘Myosure en Novasure behandelingen’ – Ellesie In het webinar ‘MyoSure en NovaSure behandelingen - Oplossingen voor hevig menstrueel bloedverlies' op 21 november neemt gynaecoloog Kim Haest je mee in de MyoSure en NovaSure behandelaanpak. Aanmelden is gratis en kan via de button! Meld je aan
MCL Leeuwarden, route 4 (Eezaal en Potmargezaal) 30 nov. '22 19:30-21:00u Event Medisch Centrum Leeuwarden Op 30 november organiseren gynaecologen Thirsa Visser en Marinka Post een informatieavond voor vrouwen die te maken hebben met hevig menstrueel bloedverlies. Wat zijn de oorzaken van hevig menstrueel bloedverlies? Welke onderzoeken kunnen patiënten verwachten als ze in het MCL op de polikliniek langskomen? Welke verschillende behandelingen zijn mogelijk en hoe zien deze behandelingen er uit? Aanmelden kan via de button! Meld je aan
Email je vraag aan de gynaecoloog – Spaarne Gasthuis
Locatie Online
Tijdstip 24/7
Arts Patiënten kunnen per e-mail vragen stellen aan gynaecoloog Paula Pernet. Deze worden anoniem beantwoord op de website. Klik op de button bij dit event om meer te weten te komen, om een vraag te stellen of later alle vragen terug te lezen.
Meld je nu aan Stel je vraag
Karmenta
Locatie Cereslaan 2-M, 5384 VT
Tijdstip 19:00 - 21:00u
Arts Op 14 november organiseerde Karmenta in Gezondheidscentrum Ceres in Heesch een informatieavond specifiek voor Poolse vrouwen over gynaecologische zorg.
Meld je nu aan
Isala Ziekenhuis
Locatie Online
Tijdstip 19:30-20:00u
Arts Op dinsdag 15 november 2022 gaat het Isala Ziekenhuis een online vragen (half) uurtje houden over de Bloedserieus campagne en natuurlijk waar deze campagne om draait: hevig menstrueel bloedverlies. Dit zal plaatsvinden op Facebook onder leiding van gynaecoloog Jeroen Dijkstra. Meer informatie volgt.
Meld je nu aan Ga naar Isala's Facebook
Gratis webinar ‘Myosure en Novasure behandelingen’ – Ellesie
Locatie Online
Tijdstip 20:00-21:00u
Arts In het webinar ‘MyoSure en NovaSure behandelingen - Oplossingen voor hevig menstrueel bloedverlies' op 21 november neemt gynaecoloog Kim Haest je mee in de MyoSure en NovaSure behandelaanpak. Aanmelden is gratis en kan via de button!
Meld je nu aan Meld je aan
Event Medisch Centrum Leeuwarden
Locatie MCL Leeuwarden, route 4 (Eezaal en Potmargezaal)
Tijdstip 19:30-21:00u
Arts Op 30 november organiseren gynaecologen Thirsa Visser en Marinka Post een informatieavond voor vrouwen die te maken hebben met hevig menstrueel bloedverlies. Wat zijn de oorzaken van hevig menstrueel bloedverlies? Welke onderzoeken kunnen patiënten verwachten als ze in het MCL op de polikliniek langskomen? Welke verschillende behandelingen zijn mogelijk en hoe zien deze behandelingen er uit? Aanmelden kan via de button!
Meld je nu aan Meld je aan