Bezoek onze Draag-Weer-Wit stand op de Libelle Zomerweek!

Bezoek onze Draag-Weer-Wit stand op de Libelle Zomerweek!
1 mei 2018
Nieuws

Dat hevig bloedverlies een veel voorkomende en zeer vervelende medische aandoening is, bleek wel uit de reacties van de honderden vrouwen die de Draag-Weer-Wit-stand bezochten tijdens de Libelle Zomerweek van afgelopen jaren. Het onderwerp sprak duidelijk tot de verbeelding. Daarom staat er dit jaar ook weer een stand van Draag Weer Wit op de Libelle Zomerweek van 21 tot 27 mei!

Deel je ervaring

Op het onderwerp menstruatie heerst een taboe zegt men. Veel vrouwen durven er niet met elkaar over te praten. In de voorgaande jaren op de Libelle Zomerweek bleek echter het tegenovergestelde. Op onze Draag-Weer-Wit stand worden namelijk veel ervaringen over hevig bloedverlies uitgedeeld. Eigenlijk niet zo gek als je bedenkt dat 1 op de 5 vrouwen last heeft van hevig bloedverlies. Vrouwen die met het probleem worstelen en vrouwen die inmiddels een oplossing hadden gevonden, vertelden spontaan over hun ervaringen.

Ben jij ook benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen? Of heb jij na jaren dé ideale oplossing gevonden en wil jij die delen met andere vrouwen? Kom dan naar onze stand op de Libelle zomerweek.

Libelle Zomerweek 2018

Naast de stand van Draag-Weer-Wit is er natuurlijk nog veel meer te beleven op de Libelle Zomerweek. Dit jaar is het thema ‘Discolove’ en kun je veel workshops volgen, nieuwe producten proberen of proeven, eindeloos shoppen en kijken naar optredens van live artiesten!

Wanneer: 21 t/m 27 mei 2018
Waar: Almeerderstrand, Almere
Kosten: vanaf €15,95 per persoon

Op zoek naar een gespecialiseerd ziekenhuis in de omgeving?