Deel je verhaal op de Libelle Zomerweek

Deel je verhaal op de Libelle Zomerweek
8 april 2019
Nieuws

Ga je naar de Libelle Zomerweek? Kom dan zeker ook naar de stand van Bloedserieus. Dat is dé plek voor informatie als je last hebt van hevige menstrueel bloedverlies. Je kunt er tips en ervaringen uitwisselen met andere vrouwen en (nieuw) je eigen menstruatieverhaal delen. Voor wie durft: dat kan voor de camera. Op zaterdag 25 mei en dinsdag 28 mei is namelijk een klein camerateam aanwezig om vrouwen te interviewen over de vraag: wanneer is veel té veel? Geen zorgen, je wordt natuurlijk niet gefilmd als je dat niet wilt!

Persoonlijke verhalen

Menstruatie mag misschien een taboeonderwerp zijn, in de stand van Bloedserieus (voorheen Draag-Weer-Wit) is daar doorgaans weinig van te merken. Daar wordt namelijk de hele dag door over het onderwerp gepraat en worden spontaan de meest persoonlijke verhalen en hilarische anekdotes gedeeld. Niet heel gek als je bedenkt dat 1 op de 5 vrouwen last heeft van een te hevige menstruatie. Iedereen kent dus wel iemand met dit probleem. Wél gek is dat zussen of vriendinnen die naar de stand komen van elkaar vaak helemaal niet weten dat zij worstelen met dit probleem.

Wanneer is veel té veel?

Nog té veel vrouwen lopen door met ernstige klachten. Dat moet veranderen.

De campagne Bloedserieus moedigt vrouwen aan hun verhaal te delen. Met elkaar én met de arts. Want iedere vrouw met hevig bloedverlies tijdens de menstruatie heeft een bloedserieus verhaal. Dat hoor je alleen zelden en dat is raar.

Durf jij voor de camera antwoord te geven op de vraag: wanneer is veel té veel? Dan ligt er een dikke reep overheerlijke chocolade voor je klaar. Wil je gewoon weten welke oplossingen er zijn? Kom dan zeker ook naar de Bloedserieus-stand op de Libelle Zomerweek. Als je er toch bent: doe dan ook mee met de jaarlijkse prijsvraag. Raad het aantal tampons in de bokaal en maak kans op een superplus mooi cadeau.

Een feest voor vriendinnen

Op de altijd gezellige Libelle Zomerweek kun je eindeloos shoppen, meedoen met workshops, nieuwe producten proeven, mode- en beautytrends spotten en bekende influencers ontmoeten. Thema dit jaar: een feest voor vriendinnen. Het standnummer van Bloedserieus is 3146.

Wanneer: 23 t/m 29 mei 2019
Waar: Almeerderstrand, Almere
Kaarten: vanaf €15,95 per persoon
Website: https://www.libellezomerweek.nl/2019/

Op zoek naar een gespecialiseerd ziekenhuis in de omgeving?