Blog

Oorzaak en oplossing achterblijvende placentaresten na een miskraam Oorzaak en oplossing achterblijvende placentaresten na een miskraam Oorzaak en oplossing achterblijvende placentaresten na een miskraam

Oorzaak en oplossing achterblijvende placentaresten na een miskraam

MyoSure
clock copy Created with Sketch. 07-02-2018

Het komt helaas regelmatig voor dat er placentaresten in de baarmoeder achterblijven na een miskraam. Een vervelende nasleep, terwijl een miskraam op zichzelf al enorm ingrijpend is. Dikwijls lost je lichaam het geheel op natuurlijke wijze op, maar het komt helaas regelmatig voor dat er placentaresten achterblijven in de baarmoeder. In zo’n geval kan Myosure een relatief laagdrempelige oplossing bieden.

MyoSure behandeling na een miskraam MyoSure behandeling na een miskraam MyoSure behandeling na een miskraam

MyoSure behandeling na een miskraam

MyoSure
clock copy Created with Sketch. 12-09-2017

Het behoeft natuurlijk geen toelichting dat een miskraam voor een vrouw een ingrijpende gebeurtenis is. Het ene moment ben je dolgelukkig in verwachting van een kindje, het andere moment voel je je letterlijk leeg van binnen. Dat een miskraam soms óók nog een flinke nasleep kent, helpt natuurlijk niet mee.

Ervaringen met MyoSure Ervaringen met MyoSure Ervaringen met MyoSure

Ervaringen met MyoSure

MyoSure
clock copy Created with Sketch. 21-01-2017

Ruim 1,8 miljoen Nederlandse vrouwen hebben myomen in de baarmoeder. Gelukkig merken de meeste vrouwen daar niets van. Slechts een kwart ondervindt ernstige klachten van een myoom. Lees hier meer!

Vleesboom in de baarmoeder verwijderen, hoe gaat dat in zijn werk? Vleesboom in de baarmoeder verwijderen, hoe gaat dat in zijn werk? Vleesboom in de baarmoeder verwijderen, hoe gaat dat in zijn werk?

Vleesboom in de baarmoeder verwijderen, hoe gaat dat in zijn werk?

MyoSure
clock copy Created with Sketch. 19-09-2016

Heb je een vleesboom die klachten geeft? In dat geval doe je er goed aan om de vleesboom te laten verwijderen. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Lees het in deze blog!

Heb ik een vleesboom in mijn baarmoeder? Dit zijn de klachten! Heb ik een vleesboom in mijn baarmoeder? Dit zijn de klachten! Heb ik een vleesboom in mijn baarmoeder? Dit zijn de klachten!

Heb ik een vleesboom in mijn baarmoeder? Dit zijn de klachten!

MyoSure
clock copy Created with Sketch. 05-09-2016

Vleesbomen zijn over het algemeen niet gevaarlijk, maar kunnen wel verschillende klachten met zich meebrengen. Lees in deze blog welke klachten het gevolg zijn van een vleesboom.

Probleemloos de zwangerschap door Probleemloos de zwangerschap door Probleemloos de zwangerschap door

Probleemloos de zwangerschap door

MyoSure
clock copy Created with Sketch. 03-08-2015

Naast de bekende kwaaltjes die erop duiden dat je zwanger bent (misselijkheid, pijnlijke borsten en vermoeidheid) zijn er nog veel meer problemen die tijdens de zwangerschap kunnen optreden. Eén van deze moeilijkheden is een myoom in of bij de baarmoeder.