Blog

Bloedserieus op De Nationale Gezondheidsbeurs Bloedserieus op De Nationale Gezondheidsbeurs Bloedserieus op De Nationale Gezondheidsbeurs

Bloedserieus op De Nationale Gezondheidsbeurs

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 21-01-2020

Heb je vragen over menstruatie? Kom dan naar De Nationale Gezondheidsbeurs. Op het Vrouwenzorgplein vind je onder meer een stand van Bloedserieus; de landelijke voorlichtingscampagne over hevig menstrueel bloedverlies (HMB). De Bloedserieus stand bevindt zich in hal 1, standnummer 01B16-7.

Draag-Weer-Wit wordt Bloedserieus Draag-Weer-Wit wordt Bloedserieus Draag-Weer-Wit wordt Bloedserieus

Draag-Weer-Wit wordt Bloedserieus

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 06-11-2018

Menorragie is een bloedserieus menstruatieprobleem. Maar liefst 1 op de 5 vrouwen krijgt ermee te maken. Toch hoor je er vrijwel niemand over. Sterker: het gros van de vrouwen gaat met klachten over hevig menstrueel bloedverlies niet eens naar een arts. Dat moet anders. Precies daarvoor is de nieuwe, landelijke campagne Bloedserieus bedoeld.

Uitzending SBS6 Samen Sterk over hevig menstrueel bloedverlies Uitzending SBS6 Samen Sterk over hevig menstrueel bloedverlies Uitzending SBS6 Samen Sterk over hevig menstrueel bloedverlies

Uitzending SBS6 Samen Sterk over hevig menstrueel bloedverlies

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 13-06-2018

In samenwerking met Bertho Nieboer van het Radboudumc Nijmegen zijn er opnamen gemaakt voor het programma Samen Sterk over hevig menstrueel bloedverlies en oplossingen, zoals endometriumablatie met NovaSure. De uitzending zal te zien zijn op 16 juni a.s. om 16.30 uur en 17 juni a.s. om 12.30.

Bezoek onze Draag-Weer-Wit stand op de Libelle Zomerweek! Bezoek onze Draag-Weer-Wit stand op de Libelle Zomerweek! Bezoek onze Draag-Weer-Wit stand op de Libelle Zomerweek!

Bezoek onze Draag-Weer-Wit stand op de Libelle Zomerweek!

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 01-05-2018

Dat hevig bloedverlies een veel voorkomende en zeer vervelende medische aandoening is, bleek wel uit de reacties van de honderden vrouwen die de Draag-Weer-Wit-stand bezochten tijdens de Libelle Zomerweek van afgelopen jaren. Het onderwerp sprak duidelijk tot de verbeelding. Daarom staat er dit jaar ook weer een stand van Draag Weer Wit.

Winnares stappenteller Libelle zomerweek 2017 Winnares stappenteller Libelle zomerweek 2017 Winnares stappenteller Libelle zomerweek 2017

Winnares stappenteller Libelle zomerweek 2017

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 01-06-2017

Op de Libelle zomerweek stond een hele mooie grote pot met tampons waar een leuke winactie aan gekoppeld was. In totaal zaten er 419 tampons in de pot. En uit alle ingevulde kaartjes was er één die daadwerkelijk ook 419 tampons had ingeschat!

Viva artikel “Bloody nachtmerrie” Viva artikel “Bloody nachtmerrie” Viva artikel “Bloody nachtmerrie”

Viva artikel “Bloody nachtmerrie”

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 04-02-2013

Lees het artikel “Bloody nachtmerrie” van de VIVA en kom meer te weten over hevig menstrueel bloedverlies, ervaringen van lezers en oplossingen.