Blog

Bloedserieus op de Libelle Zomerweek 2022! Bloedserieus op de Libelle Zomerweek 2022! Bloedserieus op de Libelle Zomerweek 2022!

Bloedserieus op de Libelle Zomerweek 2022!

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 28-04-2022

Ga je naar de Libelle Zomerweek? Kom dan ook naar de stand van Bloedserieus. Dat is dé plek om informatie in te winnen over hevig menstrueel bloedverlies (HMB). Onze vrouwenzorgexperts staan voor je klaar om je te informeren over mogelijke oorzaken én over de behandelopties die er zijn.

Meld je aan voor de Bloedserieus webinar op 09-11 Meld je aan voor de Bloedserieus webinar op 09-11 Meld je aan voor de Bloedserieus webinar op 09-11

Meld je aan voor de Bloedserieus webinar op 09-11

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 26-10-2021

Je agenda rond je menstruatie plannen is niet normaal. Toch wachten vrouwen met een abnormaal heftige menstruatie te lang voordat zij medische hulp zoeken. Ben jij een van die vrouwen? Meld je dan vandaag nog aan voor de Bloedserieus-webinar op dinsdagavond 9 november. In ongeveer anderhalf uur tijd leer je alles wat je over deze medische aandoening zou moeten weten – comfortabel vanuit je eigen huis.

Deel je #menstruatieverhaal. Wie durft? Deel je #menstruatieverhaal. Wie durft? Deel je #menstruatieverhaal. Wie durft?

Deel je #menstruatieverhaal. Wie durft?

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 01-02-2021

Voor een serie video’s zoeken wij vrouwen die hun menstruatieverhaal durven delen. Voor de camera. Wil jij openheid van zaken geven over de impact van hevig menstrueel bloedverlies? Meld je dan aan!

Bloedserieus agendatip: webinar op 19 november Bloedserieus agendatip: webinar op 19 november Bloedserieus agendatip: webinar op 19 november

Bloedserieus agendatip: webinar op 19 november

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 05-11-2020

Eigenlijk zou je voor je abnormaal hevige menstruatie naar de huisarts moeten. Maar elke maand opnieuw denk je: volgende keer gaat het vast beter. Herkenbaar? Meld je dan vandaag nog aan voor het Cycle Care webinar over hevig menstrueel bloedverlies (HMB) op donderdagavond 19 november.

Campagne Bloedserieus: ook dit jaar in november Campagne Bloedserieus: ook dit jaar in november Campagne Bloedserieus: ook dit jaar in november

Campagne Bloedserieus: ook dit jaar in november

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 13-10-2020

Doorlopen met een medische aandoening is zelden een goed idee. Toch is dat precies wat vrouwen met hevig menstrueel bloedverlies (HMB) doen. Jarenlang! De campagne Bloedserieus zet dit probleem op de agenda en moedigt vrouwen aan wél naar de huisarts te gaan. Ook in tijden van corona.

Bloedserieus op De Nationale Gezondheidsbeurs Bloedserieus op De Nationale Gezondheidsbeurs Bloedserieus op De Nationale Gezondheidsbeurs

Bloedserieus op De Nationale Gezondheidsbeurs

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 21-01-2020

Heb je vragen over menstruatie? Kom dan naar De Nationale Gezondheidsbeurs. Op het Vrouwenzorgplein vind je onder meer een stand van Bloedserieus; de landelijke voorlichtingscampagne over hevig menstrueel bloedverlies (HMB). De Bloedserieus stand bevindt zich in hal 1, standnummer 01B16-7.

Deel je verhaal op de Libelle Zomerweek Deel je verhaal op de Libelle Zomerweek Deel je verhaal op de Libelle Zomerweek

Deel je verhaal op de Libelle Zomerweek

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 08-04-2019

Ga je naar de Libelle Zomerweek? Kom dan zeker ook naar de stand van Bloedserieus. Dat is dé plek voor informatie over hevig menstrueel bloedverlies. Je kunt er ook ervaringen uitwisselen en (nieuw) je eigen menstruatieverhaal delen.

Draag-Weer-Wit wordt Bloedserieus Draag-Weer-Wit wordt Bloedserieus Draag-Weer-Wit wordt Bloedserieus

Draag-Weer-Wit wordt Bloedserieus

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 06-11-2018

Menorragie is een bloedserieus menstruatieprobleem. Maar liefst 1 op de 5 vrouwen krijgt ermee te maken. Toch hoor je er vrijwel niemand over. Sterker: het gros van de vrouwen gaat met klachten over hevig menstrueel bloedverlies niet eens naar een arts. Dat moet anders. Precies daarvoor is de nieuwe, landelijke campagne Bloedserieus bedoeld.

Uitzending SBS6 Samen Sterk over hevig menstrueel bloedverlies Uitzending SBS6 Samen Sterk over hevig menstrueel bloedverlies Uitzending SBS6 Samen Sterk over hevig menstrueel bloedverlies

Uitzending SBS6 Samen Sterk over hevig menstrueel bloedverlies

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 13-06-2018

In samenwerking met Bertho Nieboer van het Radboudumc Nijmegen zijn er opnamen gemaakt voor het programma Samen Sterk over hevig menstrueel bloedverlies en oplossingen, zoals endometriumablatie met NovaSure. De uitzending zal te zien zijn op 16 juni a.s. om 16.30 uur en 17 juni a.s. om 12.30.

Bezoek onze Draag-Weer-Wit stand op de Libelle Zomerweek! Bezoek onze Draag-Weer-Wit stand op de Libelle Zomerweek! Bezoek onze Draag-Weer-Wit stand op de Libelle Zomerweek!

Bezoek onze Draag-Weer-Wit stand op de Libelle Zomerweek!

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 01-05-2018

Dat hevig bloedverlies een veel voorkomende en zeer vervelende medische aandoening is, bleek wel uit de reacties van de honderden vrouwen die de Draag-Weer-Wit-stand bezochten tijdens de Libelle Zomerweek van afgelopen jaren. Het onderwerp sprak duidelijk tot de verbeelding. Daarom staat er dit jaar ook weer een stand van Draag Weer Wit.

Winnares stappenteller Libelle zomerweek 2017 Winnares stappenteller Libelle zomerweek 2017 Winnares stappenteller Libelle zomerweek 2017

Winnares stappenteller Libelle zomerweek 2017

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 01-06-2017

Op de Libelle zomerweek stond een hele mooie grote pot met tampons waar een leuke winactie aan gekoppeld was. In totaal zaten er 419 tampons in de pot. En uit alle ingevulde kaartjes was er één die daadwerkelijk ook 419 tampons had ingeschat!

Viva artikel “Bloody nachtmerrie” Viva artikel “Bloody nachtmerrie” Viva artikel “Bloody nachtmerrie”

Viva artikel “Bloody nachtmerrie”

Nieuws
clock copy Created with Sketch. 04-02-2013

Lees het artikel “Bloody nachtmerrie” van de VIVA en kom meer te weten over hevig menstrueel bloedverlies, ervaringen van lezers en oplossingen.